Recent Post

Pelajar Malaysia maut kemalangan di Ney Jersey

Menangi iPhone 4s kat sini

 Seorang pelajar Malaysia terbunuh dan empat yang lain cedera dalam kemalangan sebuah kereta di New Jersey, demikian menurut akhbar The Republic, yang berpejabat di Columbus, Indiana, Amerika Syarikat.

Laporan itu mengesahkan bahawa pelajar yang terbunuh dalam kemalangan kelmarin di laluan Interstate 78 itu, menuntut di Ohio State University, tetapi namanya belum disiarkan.


Pelajar kedua berada dalam keadaan kritikal dan tiga yang lain dilaporkan dalam keadaan stabil. Kesemua mereka berusia antara 19 dan 21 tahun.

Laporan itu menyatakan kemalangan itu berlaku pada kira-kira 4 petang (waktu tempatan) apabila Chevrolet Equinox terbabas keluar jalan dan melanggar pokok dan tiang lampu.

Polis berkata pemandu keletihan. Kat bawah ni petikan akhbar The Republic


CLINTON TOWNSHIP, N.J. — Police say one college student from Malaysia was killed and four others were injuredi n a car crash in New Jersey.


The student who was killed in Monday’s accident on Interstate 78 attended Ohio State University. Authorities have not released his name.


A second student was in critical condition and three others were listed in stable condition.


All five were between 19 and 21 years old.


The crash happened around 4 p.m. Monday when a Chevrolet Equinox veered off the road and crashed into trees and a light pole. Police blame driver fatigue.

Sementara itu, Wisma Putra ketika dihubungi berkata pihaknya akan menghubungi Kedutaan Malaysia di Amerika Syarikat untuk mendapatkan butir-butir lanjut.-sinarharian
Menangi iPhone 4s kat sini
RAHSIA Buat Duit dengan FACEBOOK!!!


0 comments:

Post a Comment